2018. december 6-án befejeződött a HOSZ által júniusban indított, az Országos Képzési Jegyzékben 32 851 02 azonosító számon szereplő Hulladéktelepkezelő szakképesítést nyújtó tanfolyam.

A résztvevők független vizsgabizottság előtt tettek záróvizsgát, amelyen hat 5-ös, tizenegy 4-es osztályzat született, a csoport így 4,35 átlagot ért el. Dr. Szegedi László vizsgabizottsági elnök elismeréssel szólt a résztvevők felkészültségéről, és megköszönte az oktatók eredményes felkészítő tevékenységét, a képző szervezet részéről végzett munkát és a vizsgaszervező Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. munkatársainak gyors és precíz adminisztrációját. A HOSZ által kialakított képzési program ismét visszaigazolást nyert, és az oktatásra felkért több mint húsz szakértő kiváló teljesítményt nyújtott – az elméleti alapozás mellett a napi életben hasznosítható gyakorlati ismereteket adtak át a tanfolyami résztvevőknek. A résztvevő 17 fő a képzést összességében  9,76 pontra értékelte az 1-10 skálán.

A HOSZ és vezető oktatói – köztük Balika István elnökségi tag, aki a vizsgabizottságban a HOSZ képviselőjeként vett részt – már várják a jövő évi tanfolyami jelentkezőket! (Előzetes jelentkezés: Major Ágnes képzési vezető, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 30 9007323)