Veszélyes hulladékok kezelése

Új képzésünk témája egyre szélesebb kört érinthet ipari, építőipari, kereskedelmi, szállítási és egyéb területeken. E tanfolyam szervezésével elősegítjük a munkatársak felkészültségének növelését, ezáltal az esetleges balesetek, illetve környezetszennyezések, és nem mellesleg a hatósági bírságok elkerülését.

A képzés szükségességét alátámasztja a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény, továbbá a veszélyes hulladékkal kapcsolatos egyes tevékenységek részletes szabályairól szóló 225/2015. (VIII. 7.) Kormányrendelet hulladéktermelőkre, illetve kezelőkre vonatkozó előírásai.

A képzés célja a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos kötelezettségek teljesítéséhez szükséges ismeretek megszerzése, gyakorlatias szemlélet kialakulásának elősegítése, összefüggésben a kapcsolódó munkavédelmi és ADR szabályozásokkal.

Az előadás dia anyagát a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk.

Tanúsítvány: a képzést vizsga zárja, a sikeresen vizsgázók a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványát kapják.

Oktató:

Rogács István – vegyészmérnök, környezetvédelmi és munkavédelmi szakmérnök, Környezetvédelmi szakértő, EMAS szakértő, Tűzvédelmi előadó, Magyarország egyik legnagyobb komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatását nyújtó cégének HSE vezetője.

Szakmai tapasztalatai: jelenlegi munkahelyén feladata a cég által végzett hulladékgazdálkodási (gyűjtés, kereskedelem, előkezelés, hasznosítás) és tisztítószer gyártási és kereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó környezetvédelmi, munkavédelmi, és tűzvédelmi feladatok összefogása, és irányítása.

Helyszín: Budapest

A tanfolyam időpontja -megfelelő számú jelentkező esetén kitűzött időpontban, szombati napon 9.00 – 14.00 óra között, vizsga a tanfolyam végén vagy egy külön egyeztetett időpontban (1 tanóra).

Részvételi díj:

  • HOSZ tagoknak: 25.300 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA
  • NEM HOSZ tagoknak: 36.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.300 Ft + ÁFA

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

További tájékoztatással várja szíves érdeklődését: Major Ágnes képzési vezető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen vagy a 06-30-900-7323 telefonszámon.

 

Jelentkezési lap letöltése