Pályázat az „épített környezethez” kapcsolódó körforgásos projektek támogatására – Kkv-k közös innovációs pályázatait várják

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a METABUILDING projekt második pályázati felhívását, amelyen keresztül európai uniós támogatásra lehet pályázni többek között a másodnyersanyagok építőipari felhasználását elősegítő projektekkel és az építési ágazat körforgásosságát támogató digitális megoldásokkal.

A METABUILDING nemzetközi projekt támogatást nyert el az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogramjából, amelyet tovább oszt a tágabb értelemben vett „épített környezet” ágazathoz tartozó kkv-k innovációjának a támogatására.

A projekt célterületei között a körforgásos gazdaság és a hulladékhasznosítás is szerepel, és kifejezetten a megcélzott országok közé tartozik Magyarország is. 

A most közzétett pályázaton legfeljebb 60 000 EUR támogatás nyerhető el legalább 2 közösen pályázó kkv-k számára, amelyek közül legalább 1 a célországok egyikében (vagyis például Magyarországon) van. 

A pályázatokat 2021. június 15. és szeptember 15. között lehet benyújtani, és 2021. június 15-én a magyarországi projektpartner, a Pannon Business Network Nonprofit Kft. online tájékoztatót tart a felhívásról.

További információkat magyar, illetve angol nyelven ezen a linken találnak.


Nyomtatás   E-mail