Nemzetközi online piactér – MOVECO projekt

A MOVECO projekt létrehozott egy nemzetközi partnerkeresést segítő portált és online piacteret: https://danube-goes-circular.eu

 

A piactéren a hulladékgazdálkodók számára lehetőség van hulladék- és újrahasználható anyagok kínálatának és keresletének megjelenítésére, valamint a hulladékgazdálkodáshoz és a körforgásos gazdasághoz bármilyen módon kapcsolódó vállalatoknak arra, hogy szolgáltatásaikat és termékeiket megjelenítsék, illetve ilyet keressenek.

A portálra és a piactérre ingyen lehet regisztrálni, használata is díjmentes, és semmilyen további kötelezettséggel nem jár.

A portálra regisztrálni a „REGISTER” menüpontban lehet, a regisztráció a visszaigazoló emailben szereplő linkre kattintva történik meg. (Figyelem! Az e-mailt a levelező rendszer a SPAM mappába rakhatja!)

Magára a piactérre a bejelentkezés után a vállalati profil létrehozásával lehet belépni, amely a MY PROFILE/CREATE COMPANY PROFILE menüpontban végezhető el. A cég által keresett vagy kínált anyagot, terméket, szolgáltatást a MY PROFILE/ADD MATERIAL TO THE VIRTUAL MARKETPLACE pontban lehet feltölteni. Az, hogy a többi cég mit keres vagy kínál, a MARKETPLACE/BROWSE SUPPLIED MATERIALS vagy BROWSE WANTED MATERIALS menüpontban látható.

A regisztrációval kapcsolatosan további információ:

Horváth Péter, PhD
project manager
Európa Konzorcium Regionális Fejlesztési Nonprofit Kft.
+36 20 418 7195
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Nyomtatás   E-mail