Rendezvényeink ↓

Tájékoztatjuk kedves Tagjainkat, hogy az idei, immár VIII. HULLADÉKOS VÁNDORKUPA FOCIBAJNOKSÁGOT az Inter-Metal Recycling Kft. és a Mü-Gu Kft. tagvállalataink szervezési és pénzügyi támogatásával tartjuk meg. A rendezvény színvonalát emeli Arany Tamás volt nemzetközi játékvezető közreműködése.

Időpont: 2018. október 13. (szombati munkanap) 10:00-15:00 óra között, gyülekezés 9 órától.

Helyszín: Diósdi Nonprofit  Sportközpont, 2049 Diósd, Gyár utca 40.

Két fedett, műfüves pálya, ingyenes parkolási lehetőség, szociális helyiségek, büfé áll rendelkezésünkre a helyszínen. A meccsek az 5+1-es összeállításra vonatkozó szabályok szerint zajlanak. Egy csapatnak legfeljebb 12 játékosa lehet.

A részvétel az Inter-Metal Recycling Kft. és a MÜ-GU Kft. támogatásának köszönhetően DÍJMENTES, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: e-mailben jelentkezési lap beküldésével.

Felhívás letöltése

Határidő: 2018.  szeptember 30-ig meghosszabbítva!

A vándorkupát a sportszerető amatőr szakmai munkatársak részére rendezzük! A hagyományosan résztvevő csapatok mellett új jelentkezőkre is számítunk, és várjuk a szurkolók részvételét!

További tájékoztatás: Major Ágnes képzési vezetőnél (tel.: +36 30 900 7323, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint Matkócsik Andrea vezetői asszisztensnél (tel: 422-1428, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kapható.