Rendezvényeink ↓

Tájékoztatjuk kedves Tagjainkat, hogy az idei, immár VIII. HULLADÉKOS VÁNDORKUPA FOCIBAJNOKSÁGOT az Inter-Metal Recycling Kft. és a Mü-Gu Kft. tagvállalataink szervezési és pénzügyi támogatásával tartjuk meg. A rendezvény színvonalát emeli Arany Tamás volt nemzetközi játékvezető közreműködése.

A rendezvény keretében be kívánjuk mutatni a hazai fémkereskedelem aktualitásait, illetve európai kitekintéssel a fémkereskedelmi szabályozás eredményeit, problémáit és kihívásait.

Időpont: 2018. június 7. (csütörtök), 10.00 – 14.00 óra között, regisztráció 9.30 órától
Helyszín: Danubius Hotel Budapest**** (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 47.)  (Parkolási lehetőség a szálloda előtt, 260Ft/óra)

2017. december 18-án megszületett az Európai Bizottság, az Európai Parlament és a Tanács ideiglenes megállapodása az Európai Bizottság körforgásos gazdaság javaslatcsomagjáról. Az „Úton a körforgásos gazdaság felé” című konferencián ismertetjük az elfogadott javaslatcsomag legfontosabb elemeit, annak hazánk hulladékgazdálkodására gyakorolt várható hatásait, továbbá gyakorló szakemberek segítségével főbb hulladékáramonként bemutatjuk a hulladékhasznosítás jelenlegi helyzetét, ezáltal is elemezve az előttünk álló kihívásokat.

GRATULÁLUNK!

A 2017.10.07-én Debrecenben rendezett VII. Hulladékos Foci Vándorkupa bajnokság nyertese a P.M.R. Kft. csapata lett, gratulálunk! A bajnokságon idén rekordszámú, 10 csapat vett részt, és a szurkolókkal együtt mintegy 150 fő volt a rendezvény részese. A focikupa két tagvállalatunk, a P.M.R. Kft. és az UD Stahl Recycling Kft. aktív szervezőmunkájával és pénzügyi támogatásával valósult meg. A mérkőzések után egy közös ebéd elfogyasztására került sor. Képek a rendezvényről az alábbi linken tekinthetőek meg:

https://drive.google.com/drive/folders/0B50sndeM_8zmTGVTYzVqRzUydmc