Hírek

Felhívjuk kedves Tagjaink figyelmét, hogy az év végi ünnepekre való tekintettel, illetve adminisztrációs és technikai okok miatt 2018. december 22. és 2019. január 1. napja között Szövetségünknél az ügyfél- és iratfogadás szünetel. A megjelölt időintervallumban a beérkező e-mailekhez történő hozzáférésünk is korlátozott lesz.

Munkatársaink 2019. január 2-től állnak újra szíves rendelkezésükre.

2018. december 6-án befejeződött a HOSZ által júniusban indított, az Országos Képzési Jegyzékben 32 851 02 azonosító számon szereplő Hulladéktelepkezelő szakképesítést nyújtó tanfolyam.

Ajánljuk a figyelmükbe a következő nemzetközi szakkiállítást és konferenciát:                                                         

Waste Management in SE Europe - what are the available business opportunities? 

Thanks to today's innovations waste management is becoming a more responsible and cost-effective process. The growing waste stream has both local and global negative impact and through knowledge and technology transfer we can tackle the challenges.  

A körforgásos gazdaság irányába történő elmozdulás az elmúlt években az EU környezetvédelmi és gazdaságpolitikájának egyik legfontosabb célkitűzésévé vált.

Szakmai partnerséggel támogattuk a Piac és Profit Kiadó Kft. 2018. 11. 21-én megrendezésre került „Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2018: Esélyünk a technológiák uralta kultúraváltásban” című konferenciáját, ahol szövetségünk kiállítóként is megjelent.