Hírek

Dorog Város Önkormányzat értékesítésre hirdeti a KOMMUNÁL-JUNK Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságban fennálló 1 530 000 Ft készpénz törzsbetéthez kapcsolódó 51%-os üzletrészét nyílt pályáztatás útján, licit eljárás lefolytatása keretében.

Az érdeklődőknek nem csupán szervezetünk tevékenységéről, a hulladékgazdálkodás általános trendjeiről adtunk tájékoztatást, a standunkon első kézből értesülhettek a különböző műanyagok és a fémek hasznosításának aktualitásairól is.

Szövetségünk budapesti székhelyére asszisztens, titkárságvezető munkakör betöltésére új munkatársat keresünk

A Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját. Az Elnökségünk úgy gondolta, hogy a jubileumi évforduló méltó megünneplését egy színvonalas szakmai konferencia megrendezésével valósíthatnánk meg. A konferenciát este gálavacsora fogja zárni.

Az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló T/13958-as irományszámú törvény kapcsán az Országgyűlés 2021.02.22. napján „Módosító javaslat alaptörvényellenesség kiküszöbölése érdekében” címmel fogadott el egy módosító csomagot (Módosítás). Dr. Áder János köztársasági elnök aláírta a Ht. érintett módosításait, a Magyar Közlöny 2021. évi 30. számában megjelent a 2021. évi II. törvény az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról.