Hírek

Komoly kihívást jelent az uniós előírások átültetése
Forrás: MTI/Kallos Bea

Prioritást kell adni az újrahasznosításnak az égetéssel és a lerakással szemben

Látványos változások történtek az elmúlt években a hazai hulladékgazdálkodásban, de az intézkedéseknek csak egy része volt sikeres, több jogszabályt pedig minél előbb módosítani kell a szakmai képviselet vezetője szerint, aki a Világgazdaság Új ciklus sorozatának nyilatkozott. 

4

A 2017. májusában 20 fő jelentkezésével indult Hulladéktelep-kezelő OKJ tanfolyamunk résztvevői 2017.12.07.-én 4,85-ös átlaggal sikeres szakvizsgát tettek, és ezzel Hulladéktelep-kezelő OKJ bizonyítványt szereztek. Ezúton is gratulálunk nekik!

Szakmai partnerséggel támogattuk a Piac és Profit által szervezett „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencia megvalósítását.

2017. november 15-én kiállítóként is megjelentünk az eseményen. A látogatókat tájékoztattuk a szervezet tevékenységéről, illetve standunkon megismerhették az egyes hulladéktípusokat. Az érdeklődőket a „Hulladékhasznosítás” című kiadványunkkal és szórólappal ajándékoztuk meg.

Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi szakmai rendezvényt, amely a HOSZ partnerségével valósul meg.

SavethePlanet.jpg

 9th Conference & Exhibition on Waste Management & Recycling - the event that will extend your business in South-East Europe

Organizer: Via Expo

Event Partner: Hungarian Waste Management Federation (HOSZ)

 A szakmai partnerség jegyében szíves figyelmükbe ajánljuk kedves tagjainknak a Piac és Profit 2017.11.15.-i Magyar Fenntarthatósági Csúcs témájú rendezvényét.

piac2017

MAGYAR FENNTARTHATÓSÁGI CSÚCS – 2017

Fókuszban az esélyegyenlőtlenség

A felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója