Hírek

Az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló T/13958-as irományszámú törvény kapcsán az Országgyűlés 2021.02.22. napján „Módosító javaslat alaptörvényellenesség kiküszöbölése érdekében” címmel fogadott el egy módosító csomagot (Módosítás). Dr. Áder János köztársasági elnök aláírta a Ht. érintett módosításait, a Magyar Közlöny 2021. évi 30. számában megjelent a 2021. évi II. törvény az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról.

Az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló T/13958-as irományszámú törvény kapcsán az Országgyűlés 2021.02.22. napján „Módosító javaslat alaptörvény-ellenesség kiküszöbölése érdekében” címmel fogadott el egy módosító csomagot (Módosítás). Erről közöljük részletesen kiadónk, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének állásfoglalását.

A BIR (Bureau of International Recycling) Hulladékhasznosítási Világkongresszusa idén ősszel online kerül megrendezésre

Online konferenciával ünnepeli évfordulóját a Humusz Szövetség

Budapest, 2020. július 20. – Akadozik a műanyag-újrahasznosítás Magyarországon – erre hívja fel a figyelmet a Greenpeace szemétszobra.