Katonai robbanószerkezet tanfolyam

Válasszon nyelvet

Kedves Érdeklődő!                                                                                                                                       B/2020/008823

Ismét megszervezzük a

KATONAI ROBBANÓSZERKEZET FELISMERŐ

tanfolyamot a munkatársak felkészültségének növelése, ezáltal az esetleges balesetek elkerülése céljából. A képzés szükségességét alátámasztja a 49/2004. (VIII. 31.) BM rendelet a lőterekről, a lőfegyverek, lőszerek hatósági tárolásáról, a fegyvertartáshoz szükséges elméleti és jártassági követelményekről, valamint a 142/1999. (IX.8.) Kormányrendelet a tűzszerészeti mentesítési feladatok ellátásáról.

A képzés célja az alapvető robbanószerkezet felismerő képességek megszerzése interaktív előadás és gyakorlati szemléltetés segítségével. (Tematika mellékelve.)

Oktatási segédlet: az előadás diaanyagát a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk.

Tanúsítvány: a képzést vizsga zárja, a sikeresen vizsgázók a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének és a Magyar Robbantástechnikai Egyesületnek a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványát kapják.

Oktató:

Nemes József nyugállományú mérnök alezredes, a Magyar Robbantástechnikai Egyesület titkára. Két évig a TÜV Rheinland InterCert Kft. Piro- és Robbantástechnikai üzletág vezetője volt. Tevékenysége kiterjedt a terméktanúsítási tevékenységre hazai és külföldi környezetben, szakértési feladatokra, továbbá pirotechnikus és robbantómesteri, valamint robbantásvezetői felnőttképzési oktatásra. Korábban foglalkozott robbantásos épületbontási munkák tervezésével, kivitelezésével, hatósági engedélyeztetéssel, katonai szakkiképzéssel.

Helyszín: BMSZC Petrik Lajos Két tanítási Nyelvű Technikum, 1146 Budapest, Thököly út 48-54., B épület

A tanfolyam időpontja -megfelelő számú jelentkező esetén- 2024.04.13. (szombat) 9.00 – 15.00 óra között, beleértve az egy tanórányi írásbeli vizsgát, ami kérésre más egyeztetett időpontban is teljesíthető.

Részvételi díj:

  • HOSZ tagoknak: 30.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA
  • NEM HOSZ tagoknak: 41.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA

A tanfolyami díj tartalmazza az oktatási segédletet, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót!

Tematika letöltése

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2024.04.05.

További tájékoztatással várja szíves érdeklődését: Major Ágnes képzési vezető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen vagy a 06-30-900-7323 telefonszámon.

Budapest, 2024. március 20.

Üdvözlettel:
Major Ágnes
képzési vezető