Hírek

Válasszon nyelvet

fémkereskedelmi WORKSHOP-ot szervez

A Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete a 2007. évi kezdetektől fogva figyelemmel kíséri a fémlopások megelőzésére tett erőfeszítéseit a Kormánynak és a hatóságoknak, és igyekszik azt segíteni jogszabály véleményezések és kölcsönös tapasztalatcserék útján. A jogalkotóval és a hatósággal való mindenkori jó együttműködés mellett másik fontos célunk a szakma megfelelő tájékoztatása a várható változásokról, az aktuális jogszabályi követelményekről, a fémkereskedők kötelezettségeiről.

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy szélesebb szakmai körben megszervezett workshop keretein belül biztosítsunk lehetőséget arra, hogy a résztvevők a 2013. évi jogalkotói tervekről értesüljenek, valamint összegezzük a Fémtörvény eddig elért eredményeit, a végrehajtás tapasztalatait, áttekintsük a további feladatokat és kihívásokat.

Időpont: 2013. június 20.

Helyszín: Lion’s Garden Hotel **** (Budapest, XIV. Cházár András u. 4.)



Jelentkezni a jelentkezési lap eljuttatásával lehet, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.