Hírek

Válasszon nyelvet

Idén Budapest adja a BIR őszi hulladékhasznosítási világkongresszusának helyszínét! Az eseményre 2019. október 14–15. között kerül sor, és a BIR a HOSZ tagjai számára kedvezményt biztosít a részvételi díjból.

A BIR (Bureau of International Recycling) a hulladékhasznosító ipar világszervezete, amelynek félévente megrendezésre kerülő kongresszusa a világ hulladékhasznosító vállalatainak legfontosabb találkozási pontja. A rendezvényre több mint 800 résztvevőt várnak, és a konferencia programját kiállítás egészíti ki.

Tekintettel arra, hogy szövetségünk a BIR tagja, és Budapest adja a kongresszus helyszínét, a HOSZ tagjai a BIR-tagokra vonatkozó részvételi díj ellenében vehetnek részt az őszi rendezvényen. Augusztus 31-ig történő jelentkezés esetén további 200 euró kedvezménnyel lehet regisztrálni.

A részvételi díj a következőket foglalja magában:

  • ·részvétel a plenáris üléseken;
  • ·belépési lehetőség a kiállításra, a kapcsolatépítést célzó helyszínekre és a „kereskedők bárjába” két napon keresztül;
  • ·belépési lehetőség a BIR aranyfokozatú tagja számára fenntartott területre két napon keresztül;
  • ·egy meghívó a 2019. október 14-i fogadásra;
  • ·részvétel mindkét napon valamely, anyagfajtánkénti szekció büféebédjén;
  • ·meghívó a résztvevőt kísérő élettársa részére a 2019. október 14-i fogadásra.

További információkat https://birbudapest2019.org/ linken találnak.

A kongresszus résztvevői 2019. augusztus 31-ig történő foglalás esetén kedvezményes áron szállhatnak meg a rendezvény helyszínén, a budapesti Mariott Hotelben. A szállásfoglalásra ugyancsak a fenti linken keresztül van lehetőség.

Banner v4