Hírek

Válasszon nyelvet

1

Szövetségünk részére, mint közhasznú szakmai tanácsadó és érdekképviseleti szövetség részére felajánlhatják személyi jövedelemadójuk 1%-át. A támogatás Önnek/Önöknek semmibe nem kerül, részünkre viszont nagy segítséget nyújthat a hulladékhasznosítási, környezetvédelmi céljaink megvalósításában.

Az 1%-os támogatásról az önadózók az adóbevallás „D” jelű lapját kitöltve rendelkezhetnek, olyan formában, hogy az adószámunkat: 19263669-2-42 a 11-es számjegyű mezőbe beírják. (Ez esetben nem muszáj külön kis borítékot használni, mert a rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi.)

Amennyiben munkáltatói adó megállapítást kért, kérjük, nyomtassa ki a csatolt dokumentumot, majd vágja azt körbe és tegye borítékba a nyilatkozatot. A borítékra írja rá a saját adóazonosító jelét és írja alá, olyan formában, hogy az aláírás átnyúljon a ragasztáson. A borítékot legyen szíves adja le minél hamarabb - de legkésőbb május 10. napjáig - a munkáltatónál, ahol a munkáltatói adó megállapítást kérte!

Amennyiben már beküldte az adóbevallását, és nem rendelkezett adója 1%-áról, akkor a rendelkező nyilatkozatot borítékban vagy személyesen is eljuttathatja az illetékes NAV irodához május 20. napjáig. Rendelkezése az adóbevallástól, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes lesz.

Rendelkező nyilatkozat letöltése